Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HV

Remarketing nemá s AI absolutně nic společného.

0 0
možnosti
LH

Takhle nějak vzniká umělá inteligence:

Manželka posílá programátora na nákup: "Kup dvě klobásy a kdyby měli vajíčka, tak jich vezmi deset". Programátor šel do obchodu a protože vajíčka měli, přinesl deset klobás.

1 0
možnosti
JB

Tahle umělá inteligence blbá rozhodně je, ale sama za to nemůže. Nestačila by jednoduchá zpětná vazba např, "koupil jsem", nebo, "nemám již zájem"?

1 0
možnosti
RM

Z toho si nic nedělejte o mě Google ví, že mám rád japonskou hudbu a že jsem programátor. Takže mi s oblibou zobrazuje nabídky na práci v Japonsku :-).

0 0
možnosti
JH

J21a17n 78H93r54u26b45e86š

19. 4. 2017 11:02

Pane Fikáčku, od Vás bych tedy čekal vyšší duševní výkon. Žádný takový program neumí poznat, že jste si už ten papiňák koupil - prostě Vás bude podobnými informacemi zásobovat tak dlouho, dokud z četnosti dalších Vámi zadaných dotazů nevyplyne, že máte nyní zájem o jiný druh zboží. Stejně tak není chybou programu, že sauny a kliky vyhodnotí jako zboží související s obsahem článku. To REDAKCE se má postarat o to, aby u článků s citlivým obsahem nebyla použita kontextová reklama. To je chyba lidského faktoru a ne programu. Že nám ta reklama leze krkem, na tom se určitě shodneme. Ale argumentovat byste měl správně, tohle jste odfláknul.

0 2
možnosti
Foto

No, to se píše v článku, že ten reklamní systém nedostal info o nákupu. Jestli ale takové informace nemá, tak lidi obtěžuje. Od Vás bych zase očekával takový duševní výkon, že každý nebude jako ovce snášet obtěžování byznysem. :-))) Prostě systém bez téhle znalosti je špatný systém a funguje jen proto, že někteří chtějí moc prachů a zákazníci jsou jim ukradení. Takže bych se zklidnil a nenaštvával mě ještě víc. :-) Pokud tedy, ty systémy děláte nebo využíváte. :-)))

0 0
možnosti
LH

Je to prosté. Blbost se programuje snáze než inteligence - mně to stále nabízí sprchový kout, který jsem pořídil před půl rokem. Tak nevím, koupit ještě jeden?

1 0
možnosti
JM

Jsem zmaten, pod článkem o smrti žen v sauně byla reklama na finskou saunu a luxusní dveřní kování (v sauně vypadla klika). Umělá inteligence vyhledá klíčová slova (sauna, klika..) a začne úřadovat, zde opravdu drsně.

Pod článkem o vyhlídkách našich prezidentských kandidátů se objevila reklama - Hovězí uši pro vaše psy. Tož nevím....;-D

2 0
možnosti
PM

P62e24t66r 63M68u82n19z87a75r

19. 4. 2017 10:19

Nj, asi je ta umělá inteligence naladěná na mě. Já když něco kupuju tak to půl roku na netu študuju a probírám tam a zpět a ne abych to hned koupil.

1 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 28,75
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.