Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Jestliže česká média zveřejnila nějakou takovou zprávu, o které píšete v prvním odstavci vašeho článku, bez dalšího, tedy bez dovysvětlení daného případu, pak je to jeden z důkazů úrovně a profesionality některých novinářů, což je momentálně jedno z nejdiskutovanějších témat ve veřejném prostoru v souvislosti se svobodou slova pro média (ne jen) veřejné služby.......

A také jsem nepochopil, jestli je váš článek o námořních (bezesporu zajímavých) dobrodružstvích vašeho syna nebo o nehumánním přístupu francouzské a italské policie k nelegálním migrantům z Afriky.

1 0
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že by se vůbec zmínili imigranti z Afriky, kromě tedy toho vtípku, že on byl asi jediný "imigrant" z Evropy do Afriky, takže to vzal blbým směrem. :-)

0 0
možnosti
Foto

R^ Ta nová plastová loď zůstala nakonec v Africe? Já jen, aby na ni nepřepluli místní zpět přes moře v rychlejším čase než syn.

9 0
možnosti
VH

Karma a tomu se říká odhodlání a vytrvalost. Tak proti synáčkovi byla namířena kampaň našeho milého prezidenta :-)...těším se na pokračování. R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,44
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.