Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Ocenit se dá též to že autor v tomto tématu otevřel diskuzi a to na rozdíl třeba od pana Trizuljaka který má pokaždé plná ústa demokracie a přitom se chová úplně stejně jako ti komunisté. Jednou diskuzi zablokuje poněvadž nemá čas a podruhé zase z důvodu aby si náhodou někdo nedovolil mít jiný názor než má on sám.

4 0
možnosti
VV

A vite, ze ja pana Trizuljaka chapu.

Vzdy kdyz se jedna ojen trochu politicke tema, se na nej sesype mistni smecka diskuteru zrejme placenych sovetskym konzulatem v Praze i okoli . Ne, nehledejte jine duvody, asi budete take jednim z nich.

Sorry, pokud jsem se netrefil do desitky.

4 5
možnosti
Foto

I62v92a77n 90M62a28r54e90k

14. 8. 2018 15:06

Konečně, konečně jeden blog , kterému se dá věřit, karma. R^

4 0
možnosti
VV

Priznavam dobrovolne, ze ja to tam tenkrat ten clovek s mapou nebyl.

Ale jeste napodzim a v zime jsem mel dost problemy se orientovat ve strednich cechach.

2 2
možnosti
AL

Z článku:

Přesvědčil mě, že musíme proti té hanebné ruské okupaci něco udělat, že se prostě těm Rusům musíme bránit. Pracovali jsme na této operaci systematicky ... Výsledek byl poměrně překvapivý. Do tak zapadlých vesniček nikdy nejenže nepřijel žádný ruský tank, ale dokonce ani žádné ruské auto ani se tam nikdy neobjevil jediný Rus. :-)

-------------

Úžasné, to byli kdysi stateční chlapi. Postavit se ruským tankům se šroubovákem v ruce. Ale příběh bude na 100% pravdivý, protože u naši chalupy v horách se tehdy opravdu žádný tank neobjevil.

Máte můj obdiv!

:-)R^

1 0
možnosti
MM

A pak že se na chalupě v horách nežije snadněji! To u nás v ulici stály dva tanky a na střechách protějších domů stáli zelení mužíci se samopaly.

Mám rád demokracii.

3 2
možnosti

J45a41k85u47b 36Š34o52l65c

14. 8. 2018 10:41

I prezident Klaus bojoval v 45 na barikádách.

2 2
možnosti
Foto

Ne on ve svých čtyřech letech barikády stavěl

4 0
možnosti
JV

Věřím. Vracel jsem se s rodiči z tehdejší Jugoslávie a cedule buď nebyly vůbec, nebo jak píšete ukazovaly jiným směrem, případně na východ s nápisem Moskva 3000 km.:-)

4 0
možnosti
Foto

A velmi pravděpodobné.

2 0
možnosti
MS

;-D Dělalo se to hromadně, navíc na domech, kde bydlel někdo "zajímavý", se oddělávaly cedulky na zvoncích a bytech a často i čísla popisná. Leckde přibyly na silnicích směrovky nové - Moska 3000km (v azbuce).

4 0
možnosti
Foto

Jenomže, vojsko se orientuje podla map a pochybuji, že by je invazní vojáci neměli. Na to byla sovětská kartografie příliš pečlivá.

3 1
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,45
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.