Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J64i72r81i 32H73l72a29v55a

29. 11. 2022 15:29

Většina lidi řeši Vámi popsané slozitosti smíchem snad proto pokračovat zit. Zajímavý příspěvek.:-)R^

0 0
možnosti
Foto

Podle mého některé věci kolem nemohly vzniknout pouze působením přírodních a jiných zákonů. PODMÍNKOU pro mnohé musela být myšlenka. Lidský organismus je je příliš složitý na to, aby mohl vzniknou pouze evolucí. Darwin přivedl na svět jednu z mnoha teorií vzniku nejen života bez myšlenky na počátku, podle mého je to nesmysl,

2 3
možnosti
Foto

Ale evidentně musí být Architekt složitější než my, což vyžaduje ještě vyššího architekta, který ho stvořil. Těch Architektů nakonec bude nekonečně mnoho a stále složitějších, což je hloupost, ne? :-) Tím jsi tedy tu složitost nevysvětlil, ale udělal z ní nekonečnou složitost, kterou už nejde vysvětlit vůbec. :-)

Darwinova teorie je podložená miliardami důkazů, stvořitel ani jediným. :-)

3 0
možnosti
Foto

Veškerá centrace i antropický princip se v prach řítí, neboť jediné správné a kosmicky doložené je východisko heliocentrismu. A za tím si ležím.

1 2
možnosti
Foto

Ovšem Slunce dost rychle obíhá kolem středu Mléčné dráhy. :-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,35
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.