Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, a zítra by ho mohl dorazit Nejvyšší státní zástupce a já budu mít krásné Vánoce.:-)

Samozřejmě karma za věcný a přehledný článek.R^

11 1
možnosti

Tak tomu absolutně nerozumím.Česku jsou pozastaveny dotace z EU.Komise EU pečlivě prozkoumala žádosti ČR o dotace a

EU odblokovala 18 miliard ve sporném programu, čerpá z něj i Agrofert

ECHO24, ČTK6 NOVÉ 17. ŘÍJNA 2019 Takže komise pošle 18 miliard na dotace v ČR a jiná komise EU řekne že agrofert nemůže pobírat dotace od EU .EU V TOM MÁ PĚKNÝ "HOKEJ"PŘINEJMENŠÍM.a co na to Bartoš?Když jedna komise dá ANO a druhá NE co platí?8-o

5 0
možnosti
MS

Účelovka, kampáň, ohrožení zájmů ČR!

.

Jaký kontrast s tímto věcným popisem problematiky! R^

2 0
možnosti
Foto

Když za dotace musel platit pod rukou 12 % kompetentním politikům, tak to TI nevadilo. Zajímavé a platilo se tak i za státní zakázky. Babiš tímto tvrzením odůvodnil vstup do politiky a potom mi to samé řekl známý, který staví dálnice. Oba shodně řekli, dokud chtěli 3%, tak to se skouslo, ale teď to vylezlo na 12% a to už je těžké v účetnictví skrýt. Teď je s úplatky konec a to se neodpouští.

2 1
možnosti
PB

P64e22t51r 38B12u62r82i52a98n

3. 12. 2019 19:36

Ovšem nikdo neřekl, že Babiš tuto nemravnou praxi zrušil. Spíše to byl on, za jehož šéfování se zvedly ceny, soudě podle řady jeho ministerstev, které jsou za machinace vyšetřovány v čele s ministerstvem pro místní rozvoj.

2 0
možnosti
MB

Váš blog má Obrovskou chybu ! Není ideologický, jde o technikálii =O výkladu pravidel. Prostě padni - komu padni. To se moc líbit nebude. Vůdce padnou nesmí ! Zcela jistě se objeví teorie, o odvetě za nepřijetí uprchlíků, sirotků, i něco o Kartágu, spiknutí přírodních sil a zlého Bruselu ! Já tvrdím, že AB je ve střetu zájmu 365 dnů + 24 hod denně. Vy píšete, že od doby ministrování. Opět dodávám, že jeho Jmenování není platné - Nemá Lustrační osvědčení ! Prezident porušil zákon a Bureš pak ten zbytek. Jak komické ! Vyšší úředník nemůže mít minulost v StB - Starosta obce nemůže dát zakázku tamnímu Frantovi - Nevyhověl by a byl by ve střetu zájmů ! :-)

17 0
možnosti
Foto

Chtěl jen technicky popsat situaci. Své politické názory prezentuji jinde, ale málo. Politika mě moc nebaví. Jen jsem měl nějakou zanlost daného problému, tak jsem chtěl, aby ji měli i jiní. :-)

7 0
možnosti
MV

Jsem rád, že se vyjádřil někdo, kdo tomu rozumí. Diky

15 0
možnosti
TH

Co je to platné, když tomu nerozumí těch skalních třicet procent...

1 0
možnosti
Foto

J89i27ř90í 80T39o70m57á88š

3. 12. 2019 12:06

Co myslíte, dopadl by audit stejně, kdyby Babiš EU odkýval uprchlické kvóty? Nejsem si jist.

2 18
možnosti
AM

A71d19a37m 30M18a33l98ý

3. 12. 2019 12:16

To jsou trapné konspirační kecy Babišových obhájců.

Fakt je ten, že prostě politik nemůže být zároveň premiérem nebo ministrem a zároveň kasírovat milióny na dotacích.

18 0
možnosti
PJ

díky za odborný popis, který pochopí i laik, jen by mě zajímalo, jestli EU může pozastavit dotace, pokud tento spor nebude vyřešen?

1 0
možnosti
Foto

Může. (Po)zastavují se dotace už kvůli chybovosti, která překročí určité procento, tedy kvůli určité finanční částce, která se jeví jako neoprávněně čerpaná, což je zřejmě tento případ. Kvůli tomu se může zastavit celý operační program, ve kterém se takové rizikové/neoprávněné čerpání objevilo.

Konkrétní postup však určí Komise a není jednoznačně dám pravidly.

6 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,45
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.