Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D65a89v28i93d 98V39l98k

3. 12. 2019 11:37

Děkuji moc.

0 0
možnosti
ŠM

kdo prochází auditem pravidelně, zná tyhle postupy dobře...vadí mi na tom to,že se k tomu vyjadřují lidi,co auditem nikdy neprocházeli a jen strašej ty nevědomé.

2 0
možnosti
Foto

Díky za vysvětlení. Měl bych jeden dotaz. Co když členská země nebude plnit závěry auditu a rozhodnutí komise i potom kdy už budou tato právně platná?

0 0
možnosti
Foto

Tam je možností víc. Ale nejčastější možnost je (po)zastavení dotací celého operačního programu, v tomto případě zemědělského OP, ze kterého Agrofert dostává nejvíc dotací. Ale možná i jiných, ze kterých dostává peníze. Ale to bych musel znát přesně obsah té auditní zprávy, což neznám. :-(

1 0
možnosti
MR

Na Čt24 02.12. od 12:54 je asi tři až čtyři minuty záznam tiskové konference za účasti dvou mluvčích EK. Bohužel je v podstatě slyšet pouze simultánní tlumočení, ale i tak bych po zhlédnutí o úplné finálnosti auditu minimálně zapochyboval.

0 5
možnosti
Foto

Opravdu o tom nejde pochybovat. Komise musí postupovat podle daných pravidel. Podrobnosti jsou vysvětleny v blogu. :-)

0 0
možnosti
Foto

Při vstupu Babiše do politiky žádný střet zájmů v tom smyslu, v jakém je interpretován dnes, nebyl definován. Tedy může se týkat v nejlepším případě až těch podnikatelů, kteří budou vstupovat do politiky až v budoucnu. A hlavní obvinění Babiše spočívá v tom, ne že ovlivnil vyplácení dotací, ale že pracuje v pozici, v níž m ů ž e vyplácení dotací ovlivnit. Jinak řečeno, Komise by měla prokázat, že by dotace nedostal Agrofert tehdy, kdyby Babiš nebyl předsedou vlády.

3 12
možnosti
Foto

Z právního hlediska úplně stačí, že může něco ovlivnit. Tím to končí a nastupují opatření. Bohužel. Je to tak na celém světě.

13 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,45
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.