Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)R^ Jen bych mírně poopravil titulek "Jak příslib sexu zvyšuje...."

0 0
možnosti
JJ

J16a19n 62J31a96n35u68š70k85a

19. 5. 2020 12:52

Me by zajimalo jak souvisi ta zena z fotografie s tim sexem. silne pochybuju ze je to ta za kterou tenkrat spechal, asi v nejakem jinem multivesmiru

0 0
možnosti
DH

"Nemyslím si, že jsem nějak moc chytrej"

Jo jeste aby jo, kdyt mate problem s angličtinou.

0 0
možnosti
Foto

Teď už problém s angličtinou fakt nemám. 15 let v ní pracuju. Tenkrát jen nebyla motivace. Ostatně jazyk je otázka paměti, ne chytrosti, což dokazuje i to, že se naučí mluvit i každý idiot. :-)

1 0
možnosti

Ach jo, stávají se v životě situace, že by jeden neřekl. Měla jsem doma báječného dědečka - mimochodem také legionáře z 1WW - a celá léta rodina věděla o tom, že strávil víc jak 2 roky v Číně, než se mohl vrátit posledním vlakem, co ho přes Sibiř pro legionáře vyjednal president Masaryk (poslední si válku "užili" 2x tak dlouho, vracel se v r. 1922). No a nic, děda se smál, vyprávěl historky z úprku přes Rusko (jen ty zábavné) a klídek. Neměli jsme pocit, že máme doma něco exotického. Až jednou, jako u Vás, pane Fikáčku, přijela delegace z Číny. Rojili se před vchodem do hlavní budovy Jihočeských papíren ve Větřní, a uvnitř se všichni sháněli po jediné angličtinářce, o které se v továrně vědělo, že umí překládat z aj do čj. Číňané prostě s angličtinou počítali a uměli ji. Pak nastal šrumec a k nám domů (bydleli jsme hned naproti) doběhla udýchaná sousedka za maminkou: "Věruško honem, Tvůj tatínek je před vrátnicí a povídá si tam s Číňany! Čínsky!". Vylítli jsme celá rodina - ačkoliv to děda nikdy netajil, užasle jsme pozorovali, jak se náš milý dědeček láme v pase, sepnuté ruce a podivně vyzpěvuje před shlukem čínských odborníků na výrobu papíru. Taky kdo jiný, že - národ Cchai-Luna. Dnes jste mi ten moment připomenul - už to bude skoro 60 let. Moc ráda si to vybavuji a díky, byl to krásný okamžik. :-)R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,44
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.